Bejelentkezés

RegisztrációElfelejtett jelszó
Bejelentkezés

Webáruház

Kosár

Kosár Pénztár
Termékcsoportok

Szerzőink

CSAPÓ TAMÁS

1981. december 21-én született Budapesten. A közgazdasági érettségi megszerzése után jelentkezett a rendőrség kötelékébe, ahol hat éven át szolgált hivatásos állományban. 2006 óta saját vállalkozását vezeti. Az olvasás és írás szeretete már kisgyermekkorától megmutatkozott. Először forgatókönyvírással próbálkozott, majd az ezekre kapott visszajelzések hatására vágott bele a regényírásba.

Első regénye a Lángoló Budapest – Háború és szerelem 2011-ben jelent meg. Legújabb könyve a NUMEN-trilógia első darabja, a IV. Birodalom 2012. novemberében került a boltok polcaira.

www.csapotamas.hu


E.C. KELLY

Az írónő már második csodálatos regényével jelentkezik, mely ismét izgalmas, intrikákkal és összeesküvésekkel teli történelmi korba repít el minket.

Első regénye, a Remények frontja lenyűgöző szerelmi történetével, és korhű leírásával már egyszer elvarázsolt minket. A Hugenottáktól sem várhatunk kevesebbet: izgalom, harc, váratlan fordulatok és romantika.

www.eckelly.eu

A weboldal használatával Ön beleegyezik a sütik (cookie) fogadásába és elfogadja a vásárlás menetével, valamint az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket.